🍁 Autumn Sale — Μέχρι 70% έκπτωση για φιλοξενία και τομείς🍁 Autumn Sale — Μέχρι το 70%
Ενεργοποίησε τώρα
Μαθήματα • Plesk

Διαγραφή μιας συνδρομής στον πίνακα διαχείρισης Plesk

Σε αυτό το άρθρο, θα παρουσιάσουμε τα απαραίτητα βήματα για να διαγράψετε έναν ιστότοπο/συνδρομή στον πίνακα διαχείρισης Plesk.

Απόψεις 971Ενημερώθηκε 1 anΠροβλήθηκε στις 07/02/2020από Alexandru J.

Εισαγωγή

  • Αν δεν επιθυμούμε πλέον να φιλοξενήσουμε έναν ιστότοπο και/ή θέλουμε να ελευθερώσουμε χώρο στο δίσκο, θα συνδεθούμε στον πίνακα και θα ακολουθήσουμε τα βήματα που περιγράφονται παρακάτω.
  • Αυτή η ενέργεια θα περιλαμβάνει τη διαγραφή όλων των δεδομένων που σχετίζονται με τον διαγραμμένο λογαριασμό.

Απαιτήσεις

  • Πρόσβαση στο πάνελ διαχείρισης Plesk, όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης.

Βήματα

  • Πρώτον, θα συνδεθούμε στον πίνακα διαχείρισης.
  • Η διαγραφή όλων των δεδομένων που ανήκουν σε μια τοποθεσία/συνδρομή στην κονσόλα Plesk μπορεί να γίνει από το μενού ρυθμίσεων που σχετίζεται με αυτήν.

Stergere Site Selectie

  • Αφού επιλέξετε την επιλογή, ένα παράθυρο επιβεβαίωσης για τη δράση θα εμφανιστεί στην οθόνη.

Confirmare Stergere

  • Προσοχή, αυτή η διαδικασία θα διαγράψει όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με τον ιστότοπο: λογαριασμούς email, αρχεία και τη βάση δεδομένων, καθώς και την καταχώριση του στην πλατφόρμα ελέγχου Plesk.

Παρόμοια Άρθρα

Απόψεις 971
Ενημερώθηκε πριν από 1 χρόνο

Σε αυτό το άρθρο, θα παρουσιάσουμε τα απαραίτητα βήματα για να διαγράψετε έναν ιστότοπο/συνδρομή στον πίνακα διαχείρισης Plesk.

Απόψεις 1,476
Ενημερώθηκε πριν από 1 χρόνο

Αυτό το άρθρο εξηγεί πώς να δημιουργήσετε και να παρέχετε πρόσβαση σε συγκεκριμένες συνδρομές στον πίνακα διαχείρισης Plesk.

Απόψεις 980
Ενημερώθηκε πριν από 2 χρόνια

Ανακάλυψε πώς να προστατεύσεις καταλόγους με κωδικό πρόσβασης στο Plesk. Ακολούθησε τα απλά βήματα για να δημιουργήσεις και να διαχειριστείς ασφαλείς καταλόγους αποτελεσματικά.